Communicatiewerkzaamheden

Een goede communicatieadviseur staat zelf met ‘de poten in de klei’. Weet hoe het in de praktijk werkt. Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Adviseert vanuit ervaring. Daarom reserveer ik een gedeelte van mijn tijd voor uitvoerende klussen. Bovendien vind ik uitvoerende klussen ook gewoon heel erg leuk.

Of het nu gaat om het schrijven van een nieuwsbrief, magazine of websiteteksten, de communicatie voor een evenement of het uitvoeren van een social media strategie: het is een greep uit de werkzaamheden die je aan me uit kunt besteden. Zwangerschapsvervanging of ziektevervanging van jouw marketingmedewerker of communicatiemedewerker behoren ook tot de mogelijkheden.

“Diana heeft ons team versterkt tijdens het gedeeltelijke ziekteverzuim van één van onze collega’s. Na een paar dagen kennismaken en oriënteren, ging ze aan de slag met het leiden van een bel- en e-mailcampagne. Daarna zette ze een Facebookcampagne op. Aansluitend gaf ze een training zodat we zelf verder konden met deze vorm van online marketing. Nu, bijna een jaar later, zien we nog steeds de vruchten van haar werk en stuurt ze op aanvraag zelfs nog wel eens bij.” | Michel van Rijswoud

Wat voor klus je ook voor me hebt, je kunt ervan op aan dat ik mijn handen laat wapperen. Je werk wordt voortvarend opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd. Ik heb ervaring met verschillende content management systemen (CMS) en diverse andere systemen, waaronder MailChimp en SurveyMonkey. Kan ik hierin iets voor jou betekenen? Laat het me weten!