Contentmarketing

Contentmarketing draait om het vertellen van verhalen. Het juiste verhaal, via het juiste middel, aan de juiste doelgroep. Iedere organisatie zit bomvol met goede verhalen. De uitdaging zit in het vinden van de verhalen en deze daarna zo te maken dat ze de aandacht pakken. Je doelgroep leren kennen is hierbij van essentieel belang. Net als het wegzetten van de verhalen via het meest geschikte kanaal. En binnen een heldere contentstrategie.

Samen met jou ga ik aan de slag. Heb je een contentstrategie staan, maar moet deze nog worden uitgevoerd? Ik pak het graag voor je op. Staat er nog niets op papier en weet je niet waar je moet beginnen? Met mijn advies en aanbod op maat help ik je gegarandeerd verder. In een persoonlijk gesprek bespreken we waar jij behoefte aan hebt en op welke manier ik daar bij kan aansluiten.

“Diana is professioneel en toegankelijk tegelijk. Tijdens de training ‘Facebookcampagnes met resultaat’, legt Diana in een duidelijke wijze uit hoe je aan de slag kan gaan met Facebook adverteren zonder dat je bericht verdwaalt in allemaal andere berichten. Hierbij krijg je praktische oefenmomenten. Hierdoor voelde ik me achteraf een stuk zekerder en wist ik wat ik aan het doen was als ik bezig was met Facebook adverteren. Een echte aanrader. Diana, super bedankt!” | Vivian Vietje