Online marketing

Er worden legio (online) trainingen aangeboden over online marketing. De meeste trainingen richten zich op één middel of platform. Denk aan trainingen over Facebook(marketing), Instagram, LinkedIn, MailChimp, Google Analytics en ga zo maar door. Grote kans dat jij je breder wilt oriënteren dan alleen op één van deze middelen. Of met name op zoek bent naar een goede contentstrategie en/of -kalender.

Daarom bied ik aanbod op maat als het gaat om online marketing. Wil je de diepte in omtrent Facebookmarketing? Doen we! Wil je aan de slag met je contentstrategie waarbij we ál je online middelen meenemen en met elkaar verbinden? Dat kan ook! In een persoonlijk gesprek bespreken we waar jij behoefte aan hebt en op welke manier ik daar bij aan kan sluiten.

“Diana is professioneel en toegankelijk tegelijk. Tijdens de training ‘Facebookcampagnes met resultaat’, legt Diana in een duidelijke wijze uit hoe je aan de slag kan gaan met Facebook adverteren zonder dat je bericht verdwaalt in allemaal andere berichten. Hierbij krijg je praktische oefenmomenten. Hierdoor voelde ik me achteraf een stuk zekerder en wist ik wat ik aan het doen was als ik bezig was met Facebook adverteren. Een echte aanrader. Diana, super bedankt!” | Vivian Vietje