The Content Academy: contentmarketing made easy

Welkom bij The Content Academy

The Content Academy is onderdeel van DL | Marketing & Communicatie en geeft trainingen op het gebied van contentmarketing, contentstrategie en contentcreatie. ‘Contentmarketing made easy’, is ons motto. We trainen je op een creatieve, inspirerende en aansprekende manier. Voor al onze trainingen geldt dat de theorie wordt gecombineerd met jouw praktijk. Je gaat altijd zelf aan de slag en stapt gegarandeerd geïnspireerd en vol ideeën de (digitale) deur uit. We geven onze trainingen online.

Training The Content Academy

Aankomende trainingen

Informatie over de trainingen van The Content Academy die een aantal keer per jaar worden gegeven bij voldoende animo, vind je hieronder. Heb je interesse in één of meerdere van deze trainingen? Vul het onderstaande aanmeldformulier dan in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Incompany trainingen

Wil je met meerdere mensen uit jouw bedrijf een training volgen over contentmarketing, contentstrategie of contentcreatie? Dan is ons incompany aanbod wellicht interessant voor jou. Laat ons weten over welk thema jij een training wilt en om hoeveel personen het gaat. We maken graag een aanbod en prijs voor je op maat. Voorbeelden van trainingen die door ons gegeven kunnen worden zijn: online storytelling, in 7 stappen naar een sterke contentstrategie, (zakelijk) bloggen, contentmappen, schrijven voor de socials, SEO-schrijven, social advertising, de basis van jouw marketing, etc.

Daarom DL | Marketing & Communicatie voor training

Daarom The Content Academy

Incompany training boeken?

Plan een afspraak in of stel je vraag. Ik zie uit naar je reactie!

Aanmelden

Wat klanten zeggen over de trainingen